Kati ja valmennettavat rannalla uintitreenin jälkeen
"Join for the Fitness, Stay for the Family"
-Unknown-

Valmennusohjelmat

Rakennan valmennukset Training Peaks-sovellukseen yksilöllisesti ja räätälöin ohjelmat valmennettavan henkilökohtaisten tavoitteiden, toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Valmennuksessani sinun on mahdollista päästä osaksi iloista, välitöntä ja lämminhenkistä, joskin erittäin päämäärätietoista valmennustiimiämme.

Valmennussopimus laaditaan vähintään 3kk ja enintään 11kk ajalle kerrallaan. Valmennuksen hinta kaudelle 2023-2024 määräytyy valmennuskuukausien mukaan seuraavasti: 3kk valmennus on 210€ (70€/kk), 6kk valmennus 405€ (67,5€/kk), 9kk 585€ (65€/kk).

Yksilöharjoitusten ohella valmennussopimukseen sisältyy vähintään 3 lajiharjoitusta asiakkaan toiveiden / tarpeiden mukaan, jotka toteutetaan yksilövalmennuksena tai valmennustiimin yhteisenä harjoituksena.

3kk triathlon-valmennus

70€ / kk

Kokonaishinta 210€

6kk triathlon-valmennus

67,5€ / kk

Kokonaishinta 405€

9kk triathlon-valmennus

65€ / kk

Kokonaishinta 585€

Kati juoksemassa triathlonkisassaKati pyöräilemässä

Valmennettavien kokemuksia

TARU

TARU

"Kerrankin valmentaja, joka kuuntelee ja ymmärtää minua yksilönä, tekee räätälöidyn ohjelman palautusta unohtamatta ja tsemppaa ja ”potkii” eteenpäin. Olen todella tyytyväinen Katin ammattitaidolla ja kokemuksella tehtyihin ohjelmiin, joiden avulla olen kehittynyt eteenpäin. Suosittelen lämmöllä Katin valmennuksia ja hyvinvointipalveluja."

HELI JA RISTO

HELI JA RISTO

"Keväällä -20 päätimme rapakuntoisina aloittaa kuntoremontin hyvinvointimme parantamiseksi. Mietimme, että tarvitsemme projektiimme asiantuntevaa apua. Päätimme pyytää apua ja neuvoa Katilta. Katin tapa ohjata ja motivoida on ollut asiantuntevaa, innostavaa, tavoitteellista ja tuloksellista. Suosittelemme lämpimästi Katia ohjaamaan sinuakin matkallasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia."

ANNIKA

ANNIKA

"Kati on triathlonin ja liikunnan rautainen ammattilainen. Hän osaa rakentaa kokonaisvaltaisen treeniohjelman valmennettavan taustan, tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Hän osaa sopivasti haastaa mutta myös toppuutella, jos on tarvetta. Hänen intonsa triathloniin ei voi olla tarttumatta."

JOHANNA

JOHANNA

"Kati on erittäin ammattitaitoinen ja asiantunteva valmentaja, hän huomioi yksilön lähtötason ja tavoitteet, sekä auttaa tarvittaessa realistisen tavoitteen asettamisessa. Treeniohjelmat on huolella valmisteltu ja ne tukevat turvallista ja nousujohteista kehitystä. Kati ymmärtää myös sen, että arki on välillä hektistä ja kuormittavaa ja huomioi tämän tarvittaessa myös harjoittelussa. Suosittelen varauksetta Katin valmennusta!"

TONI

TONI

"Kaksi vuotta valmennuksen aloituksen jälkeen olen 15 kiloa kevyempi, huomattavasti terveempi ja elämäni parhaassa kunnossa. On ollut helppoa kehittää kuntoa, kun on voinut ulkoistaa suunnittelun Katille ja keskittyä itse vain nauttimaan liikunnasta. Kati on kuunnellut erinomaisesti antamaani palautetta sekä raportointia sen hetken tilanteesta elämäni ja hyvinvointini suhteen ja muokannut ohjelmaa sopivasti."

MINTTU

MINTTU

"On ollut ihanaa yhdessä tehdä ja treenata. Koskaan en ole tällaisessa ryhmässä ollut missä on näin hyvä henki. Mahtava porukka ja vetäjä kultaa."

KIRSI

KIRSI

"Ammattitaitoinen valmentaja joka herkällä korvalla kuuntelee asiakastaan. Itse sain valmennuksesta juuri sitä mitä hain ja vielä paljon siihen päälle. Lihaskunto ja liikkuvuus oli alunperin se minkä vuoksi aloitin ja yhtäkkiä vaan huomasin harjoittelevani uintia, pyöräilyä ja juoksua. Monipuolinen treeni pitää akan kunnossa."

Kati kisan jälkeen
Kuuntele podcast-jakso matkastani triathloniin
0:00 / 37:34

Kiinnostuitko palveluistani?

OTA YHTEYTTÄ