Tapahtumat

Rakastan liikuntaa sen kaikissa muodoissa, mutta vähintään yhtä paljon rakastan jakaa liikunnan riemua ja onnistumisen elämyksiä muille. Tapahtumani ovat suunnattu erityisesti uusille liikkujille ja lajin parissa aloitteleville.

Tutustu Triathloniin

osa I

Tutustu triathloniin osa I: uinnin perusteet (5t).

Mistä lähteä liikkeelle? Mitä, jos en uskalla laittaa päätä veteen tai happea pitää ottaa joka vedolla? Mitä, jos jaksan hädin tuskin vaparia 100m? Mikä on vapari? Entä pullari? Onko räpylöiden käyttö huijausta?

Jos olet pohtinut uintiharrastuksen tai triathlonin aloittamista, niin tämä kurssi on juuri sinua varten. Uintikurssi on osa kahdeksan kerran ”Tutustu triathloniin” sarjaa (voi osallistua yhteen tai useampaan) ja kestää yhden viikonlopun ajan (yhteensä 5t). Kahden päivän aikana perehdytän sinut uintiharrastuksen perusteisiin sekä altaassa (1,5t + 1,5t) että kuivalla maalla (1t+1t) muiden aloittelevien harrastajien kanssa. Mukaan tarvitset välttävän uimataidon, uimapuvun, uimalasit ja -lakin. Ota mukaan myös pullari, räpylät ja uimalauta, mikäli sellaiset omistat (mahdollisuus lainata myös vetäjältä). Jotta osallistujien on mahdollista saada yksilökohtaista palautetta omasta uinnistaan, on kurssi jaettu kahteen ryhmään ja osallistujamäärä rajoitettu 8 henkilöön / ryhmä.

Ryhmä 1:
Perjantai 8.10. 2021 klo 17.00-19.30 Meri-Porin uimahalli
Lauantai 9.10. 2021 klo 9.30-12.00 Keskustan uimahalli

Ryhmä 2:
Lauantai 9.10. 2021 klo 13.30-16.00 Keskustan uimahalli
Sunnuntai 10.10. 2021 klo 11.00-13.30 Meri-Porin uimahalli

Uintikurssin kokonaiskesto 5t.
Hinta 40€/ osallistuja (sis. uintimaksut ja alv 24%).
Kurssi toteutetaan yhteistyössä Porin Tarmon Triathlonjaoston kanssa. Hinta Porin Tarmon jäsenille 30€/ osallistuja.

Varattuasi paikan saat täytettäväksesi osallistujan esitieto- ja vastuuvapautuslomakkeen sekä tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä ja käytännöistä.

Tutustu Triathloniin

Osa II

Tutustu triathloniin osa II: maastopyöräilyn perusteet (2-6t).

Oletko pohtinut maastopyöräilyharrastuksen tai triathlonin aloittamista, mutta et tiedä missä ja miten aloittaa? Maastopyöräily kehittää erinomaisesti kestävyyskuntoasi sekä pyöräilyyn vaadittavaa teknistä osaamista. Kurssi on osa kahdeksan kerran ”Tutustu triathloniin” sarjaa. Maastopyöräilyn saloihin sinut perehdyttää iloinen ja ammattitaitoinen ohjaajatiimi, joka vastaa reittisuunnitelmasta, opastuksesta sekä tarvittaessa huoltotoimenpiteistä.  Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: mikäli sinulla on vielä vähän kokemusta maastopyöräilystä, suosittelemme sinulle kahden tunnin retkeä Yyterin helpossa maastossa upeissa maisemissa (n. 15km). Mikäli kokemusta maastopyöräilystä on ehtinyt kertyä jo hieman enemmän, voit valita pidemmän kuuden tunnin retken, joka starttaa ja päättyy Poriin (n. 45km). Osallistuaksesi tarvitset säänmukaisen vaatetuksen sekä maastopyörän. Mikäli et omista omaa maastopyörää, voit varata sellaisen suoraan Seikkailupuisto Huikeesta: Store – Seikkailupuisto Huikee (rentle.store). Jotta päivästä tulee sinulle mahdollisimman onnistunut, on retki jaettu kahteen ryhmään sekä osallistujamäärä rajoitettu 16 henkilöön.

Ryhmä 1:

Lähtö lauantaina 16.10. klo 10.00 Pripolin parkkipaikalta (Tiedepuisto 4) – paluu klo 16.00

Ryhmä 2:

Lähtö lauantaina 16.10. klo 12.00 Seikkailupuisto Huikeen parkkipaikalta (Hiekkarannantie 189) – paluu klo 14.00.

Kurssin hinta on 20€/ osallistuja (sis alv 24%).

Ilmoittautumaan pääset alla olevan linkin kautta. Varattuasi paikan saat täytettäväksesi osallistujan esitieto- ja vastuuvapautuslomakkeen sekä tarkempaa tietoa päivän kulusta, retistä ja varusteista.

Tulossa myöhemmin

Tutustu triathloniin osa III: Lihaskunnon ja kehonhuollon perusteet (marraskuu 2021)

Tutustu triathloniin osa IV: ravitsemuksen perusteet (tammikuu 2022)

Tutustu triathloniin osa V: juoksun perusteet (maaliskuu 2022)

Tutustu triathloniin osa VI: maantiepyöräilyn perusteet (huhtikuu 2022)

Tutustu triathloniin osa VII: avovesiuinnin perusteet (toukokuu 2022)

Tutustu triathloniin osa VIII: triathlonin perusteet (kesäkuu 2022)