Hyvinvointipalvelut

Liikuntapedagogiikan ja soveltavan liikunnan ammattilaisena suunnittelen ohjaukseni asiakkaiden kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Ohjaukseni ovat sovellettavissa kaikille, ikään, kuntotasoon tai toimintakykyyn katsomatta.

Kati flow joogaamassa

Flowjooga

Flowjoogassa perinteiset joogasta tutut liikkeet yhdistetään mieltä ja kehoa rentouttavaan musiikkiin. Tuokion aikana Flowjoogan dynaamiset liikkeet vahvistavat ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Tuokio on sovellettavissa kaikille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Flowjoogatuokion asuksi soveltuu rento vapaa-ajan asu.

Viikoittainen Flowjoogatunti liikuntakeskus Porihallilla sunnuntaisin.

Tilaa oma flowjoogatunti.
Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Kati ohjaamassa spinningiä

Spinning

Viikoittainen spinningtunti liikuntakeskus Porihallilla keskiviikkoisin.

Voit myös tilata oman spinning-tunnin.
Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Kati flow joogaamassa

Saunapilates

Saunapilateksen lempeä treeni huoltaa selkää ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia. Saunan hiljaisuus ja pilatekseen pohjautuvat liikkeet rentouttavat ja vahvistavat kehoa. Liikkeet huoltavat erityisesti niitä, joiden selkä joutuu istumatyössä tai rankoissa treeneissä kovalle koetukselle. Laji sopii kaikille, sillä liikkeet tehdään istuen saunan lauteilla. Saunapilatestuntia varten tarvitset laudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunapilatekseen sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita.

Tilaa oma saunapilatestunti.
Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Kati ohjaamassa spinningiä

Saunajooga

Viikoittainen spinningtunti liikuntakeskus Porihallilla keskiviikkoisin.

Saunajooga on kehoa huoltava ja mieltä rentouttava tunti, joka toteutetaan miedossa lämmössä saunan lauteilla istuen. Saunajoogassa yhdistyvät saunan hiljaisuus ja mieto lämpö sekä kehoa lempeästi huoltavat helpot liikkeet. Miedon lämmön ja saunajoogaharjoitteiden yhteisvaikutus vähentää lihasjännitystä, lisää kehon lämmöntuottoa ja hikoilua sekä tuo helpotusta myös päivittäiseen stressin hallintaan sekä uniongelmiin. Saunajoogatuntia varten tarvitsetlaudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunajoogaan sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. Saunajooga on sovellettavissa asiakkaan kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Saunajoogaan on kehitetty myös soveltavan saunajoogan liikkeitä, jolloin tuokio sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille.

Tilaa oma saunajoogatunti.
Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen saunavuokra ei sisälly hintaan.

"Olen käynyt saunajoogassa lähes vuoden kerran viikossa. Laji on vienyt minut mukanaan. Tälläisenä keski-ikäsenä, ylipainoisena, polvivammaisena ihmisenä on vaikea löytää sopivia harrastuksia. Olen huomannut edistymistä liikkuvuudessa ja aineenvaihdunnan paranemisessa. Erityisen upeaa on päästä hetkellisesti irti arjesta ja kuulostelemaan omaa kehoa ja mieltä."

- Saunajoogassa kävijä

Kiinnostuitko palveluistani?

OTA YHTEYTTÄ