Hyvinvointipalvelut

Liikuntapedagogiikan ja erityisliikunnan ammattilaisena suunnittelen ohjaukseni asiakkaiden kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Ohjaukseni ovat sovellettavissa kaikille, ikään, kuntotasoon tai toimintakykyyn katsomatta. 

Saunayoga

Saunayoga on kehoa huoltava ja mieltä rentouttava tunti, joka toteutetaan miedossa lämmössä saunan lauteilla istuen. Saunayogassa yhdistyvät saunan hiljaisuus ja mieto lämpö sekä kehoa lempeästi huoltavat helpot liikkeet. Miedon lämmön ja saunayogaharjoitteiden yhteisvaikutus vähentää lihasjännitystä, lisää kehon lämmöntuottoa ja hikoilua sekä tuo helpotusta myös päivittäiseen stressin hallintaan sekä uniongelmiin. Saunayogatuntia varten tarvitset laudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunayogaan sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. Saunayoga on sovellettavissa asiakkaan kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Saunayogaan on kehitetty myös soveltavan saunayogan liikkeitä, jolloin tuokio sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille.

Viikoittainen saunayoga tunti tiistaisin Porissa Rantakartanon saunatiloissa klo 19.00.

Mukaan pääset varaamalla paikkasi etukäteen. Saunayogatuokion kertamaksu hinta on 12€. Varamaalla paikan hyväksyt samalla saunayogaan liittyvät peruutusehdot: alle vuorokauden (24t) sisällä tulleista peruutuksista veloitetaan koko tunnin hinta (12€). Osallistuja voi myös halutessaan järjestää itselleen sijaisen, mutta siitäkin on hyvä ilmoittaa ohjaajalle erikseen. Huomaathan, että tunneille ei koskaan tulla kuumeisena tai flunssaisena. 

Tilaa oma saunayogatunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen saunavuokra ei sisälly hintaan.

Yksityistuntilomakkeeseen pääset tästä.

Saunapilates

Saunapilateksen lempeä treeni huoltaa selkää ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia. Saunan hiljaisuus ja pilatekseen pohjautuvat liikkeet rentouttavat ja vahvistavat kehoa. Liikkeet huoltavat erityisesti niitä, joiden selkä joutuu istumatyössä tai rankoissa treeneissä kovalle koetukselle. Laji sopii kaikille, sillä liikkeet tehdään istuen saunan lauteilla. Saunapilatestuntia varten tarvitset laudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunapilatekseen sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. 

Tilaa oma saunapilatestunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen saunavuokra ei sisälly hintaan.

Yksityistuntilomakkeeseen pääset tästä.

Flowyoga

Flowyogassa perinteiset joogasta tutut liikkeet yhdistetään mieltä ja kehoa rentouttavaan musiikkiin. Tuokion aikana FlowYogan dynaamiset liikkeet vahvistavat ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Tuokio on sovellettavissa kaikille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Flowyogatuokion asuksi soveltuu rento vapaa-ajan asu. 

Viikoittainen FlowYogatunti liikuntakeskus Porihallilla sunnuntaisin klo 18.40-19.40

Tilaa oma flowyogatunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Yksityistuntilomakkeeseen pääset tästä.

Spinning

Viikoittainen spinning / sisäpyöräilytunti liikuntakeskus Porihallilla keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Voit myös tilata oman sisäpyöräilytunnin. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Yksityistuntilomakkeeseen pääset tästä.

Yksityistuntilomake