Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointipalvelut

Liikuntapedagogiikan ja soveltavan liikunnan ammattilaisena suunnittelen ohjaukseni asiakkaiden kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Ohjaukseni ovat sovellettavissa kaikille, ikään, kuntotasoon tai toimintakykyyn katsomatta. 

Flowyoga

Flowyogassa perinteiset joogasta tutut liikkeet yhdistetään mieltä ja kehoa rentouttavaan musiikkiin. Tuokion aikana FlowYogan dynaamiset liikkeet vahvistavat ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Tuokio on sovellettavissa kaikille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Flowyogatuokion asuksi soveltuu rento vapaa-ajan asu. 

Viikoittainen FlowYogatunti liikuntakeskus Porihallilla sunnuntaisin.

Tilaa oma flowyogatunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Spinning

Viikoittainen spinningtunti liikuntakeskus Porihallilla keskiviikkoisin.

Voit myös tilata oman sisäpyöräilytunnin. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen tilavuokra ei sisälly hintaan.

Saunapilates

Saunapilateksen lempeä treeni huoltaa selkää ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia. Saunan hiljaisuus ja pilatekseen pohjautuvat liikkeet rentouttavat ja vahvistavat kehoa. Liikkeet huoltavat erityisesti niitä, joiden selkä joutuu istumatyössä tai rankoissa treeneissä kovalle koetukselle. Laji sopii kaikille, sillä liikkeet tehdään istuen saunan lauteilla. Saunapilatestuntia varten tarvitset laudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunapilatekseen sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. 

Tilaa oma saunapilatestunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen saunavuokra ei sisälly hintaan.

Saunayoga

Saunayoga on kehoa huoltava ja mieltä rentouttava tunti, joka toteutetaan miedossa lämmössä saunan lauteilla istuen. Saunayogassa yhdistyvät saunan hiljaisuus ja mieto lämpö sekä kehoa lempeästi huoltavat helpot liikkeet. Miedon lämmön ja saunayogaharjoitteiden yhteisvaikutus vähentää lihasjännitystä, lisää kehon lämmöntuottoa ja hikoilua sekä tuo helpotusta myös päivittäiseen stressin hallintaan sekä uniongelmiin. Saunayogatuntia varten tarvitsetlaudeliinan (iso pyyhe sopii tähän) ja hikipyyhkeen sekä juomapullon. Saunayogaan sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. Saunayoga on sovellettavissa asiakkaan kuntotason ja toimintakyvyn mukaan. Saunayogaan on kehitetty myös soveltavan saunayogan liikkeitä, jolloin tuokio sovellettavissa myös liikuntarajoitteisille.

Tilaa oma saunayogatunti. Hinta 90€ (sis. alv 24%)/ tunti + 45senttiä / ajokilometri. Mahdollinen saunavuokra ei sisälly hintaan.

Yksityistuntien tilaus


“Olen käynyt saunajoogassa lähes vuoden kerran viikossa. Laji on vienyt minut mukanaan. Tälläisenä keski-ikäsenä, ylipainoisena, polvivammaisena ihmisenä on vaikea löytää sopivia harrastuksia. Olen huomannut edistymistä liikkuvuudessa ja aineenvaihdunnan paranemisessa. Erityisen  upeaa on päästä hetkellisesti irti arjesta ja kuulostelemaan omaa kehoa ja mieltä.

Saunajoogassa kävijä